Ova Semt Polikliniği törenle hizmete açıldı.
29 Kasım 2020

Kaş Devlet Hastanesinemize bağlı Ova Semt Polikliniği törenle hizmete açıldı. Kaş'ın Ova Mahallesi'nde düzenlenen açılış programına Kaymakam Bülent Karacan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya ilinde C sınıfı hastane olup da tek izin alabilen yerin Kaş Ova Polikliniği olduğuna dikkati çekerek, "Polikliniğin adı tabelada kalmayacak. Hizmet olarak bunu hissedeceksiniz." dedi.

"30 bin nüfusa hizmet edecek"

Sağlık Bakanlığı olarak, Kaş Devlet Hastanesinde yılda 160 bin hastaya baktıklarını kaydeden Dr. Hülür, "Hastanede 52 nitelikli yatak var. Merkez, Gömbe,  ve Kalkan'da olmak üzere, 4 tane 112 istasyonu var. Kaş'ın tümünde toplamda 18 aile hekimiyle hizmet ediyoruz. Tüm vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu poliklinik de inşallah bu havzada bulunan 30 bin nüfusa hizmet edecek." ifadelerini kullandı.