Antalya İl Sağlık Müdürü Kaş Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu.
31 Ağustos 2024

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren Ekingen, sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Kaş Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Serdar Yılmaz’dan hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Müdürümüz, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları ile birlikte hastanenin birimlerini gezdi.

Acil sağlık hizmetleri, poliklinikler, görüntüleme hizmetleri, yatan hasta servislerinde incelemelerde bulundu. Sayın Ekingen, hastanede yapılan revizyon ve tadilatlar ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hastalara verilen hizmetin daha da iyileştirilmesi için değerlendirmelerde bulundu.
Hastane yönetimi ile birlikte yataklı birimleri dolaşarak yatan hastalar ile sohbet edip hastanede sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.

Sayın Ekingen, “Sağlık hizmet sunumunda erişebilir ve ulaşılabilir olmak en büyük hedefimizdir. Vatandaşlara sunulan sağlık hizmeti kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.
Sağlık personelleri ile sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi. Başarılı çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür etti.